Yenikapı'da son hazırlıklar yapılıyor

Yenikapı'da son hazırlıklar yapılıyor

Politika Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın saat 15.00'de İstanbul'da yapacağı miting için Yenikapı'da hummalı bir çalışma var.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun bizzat yönettiği çalışmalarda dev alana büyük bir platform kuruluyor. Meydanın girişinde 50 X-Ray cihazı yerleştirildi. Katılımcıların rahat etmesi için özel tuvaletlerden, sağlık çadırlarına, gelen ilçelerin nasıl giriş yapacağı ve nerede duracağına kadar her türlü detay planlandı ve ilçelere gönderildi. Polis ve parti teşkilatı 1 milyonu aşkın insanın katılacağı varsayımıyla güvenlik tedbirlerini aldı.

Babuşçu, 23 Mart Pazar Günü Yenikapı'da Türkiye'nin tarihi bir fotoğrafa tanıklık edeceğini belirterek, "Bu fotoğraf tarihi bir fotoğraftır ve belki tekrarı da mümkün olmayacak. Onun için yarın burada bulunan insanlar 'evet ben de oradaydım' diyeceği bir fotoğraf karesi olacak. O anlamda burada bulunmayı hem Türk demokrasisi açısından hem de milli irade açısından hem de bu tarihi ambiyansta bulunma açısından bir onur vesilesi olarak görüyorum" dedi.

HER YOL YENİKAPIYA

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bugün miting için şu bilgilere yer verdi:"30 Mart 2014 Yerel Seçimlerine yaklaşırken, İstanbul bir kez daha AK Parti'nin büyük buluşmasına sahne olacak. Yeniden Milli İrade Mitingi, 23 Mart 2014 Pazar günü saat 15.00'de Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştirilecek. AK Parti İlçe başkanlıklarının belirlediği noktalardan miting alanına otobüslerle ulaşım sağlanacaktır Miting sonunda aynı noktalardan ilçelere dönüş sağlanacaktır. Ayrıca miting alanına aşağıdaki alternatif yollardan da ulaşım sağlanacaktır."

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...