Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen Mancini'ye öyle bir şey söyledi ki...

Rıdvan Dilmen Mancini'ye öyle bir şey söyledi ki...

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'a 1-0 yenildiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında maçla ilgili şu yorumlarda bulundu: "Galatasaray'ın şansını imkansız olarak görüyordum. Asıl hedefi Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final görürsem camia rahatlar diyen bir başkan ve oyuncular var. Galatasaray fiziksel olarak da iyi değil bunu son haftalarda görüyoruz. Galatasaray Spor Kulübü'ne hiç bir şey olmaz. 14 yıl şampiyon olmadığı da oldu ama Galatasaray, Galatasaray'dır."

"KAYSERİ 1 KEZ GELDİ VE GOL ATTI"
"İlk yarıda karşılıklı birer pozisyon vardı. Ev sahibi olmasına rağmen Kayserispor'dan 4 kat daha fazla faul yaptı. İkinci yarıda Kayserispor sadece bir kere geldi ve gol attı." "Elinde bir tane kağıt var sürekli sahaya verip "Bunu yapın" diyor. Böyle şey yok futbolda... Takımın kafası darmadağın oldu. Oyuncular sağlıklı oynayamıyor. Elinizi vicdanınıza koyarsanız bu takımın şampiyon olmasının zayıf bir ihtimal olduğunu görürsünüz. Rakibi de daha güçlü."

"MANCİNİ'YLE FUTBOL KONUŞMAK İSTİYORUM"
"Mancini konusunda hayal kırıklığına uğradım. Şampiyon olamayabilirsin ama oyuncuların performansını ciddi şekilde etkiliyor oyun sistemi. Herkes her yerde oynuyor. Hadi 3'lü oynayalım hadi 5'li oynayalım demekle olmaz. Bu çok ciddi çalışmalar gerektiren bir şey. Dönersiniz 3'lüye 5'liye ama bunu skor ile ilgili yapabilirsiniz. Oyun içerisinde sürekli kağıt uzatarak 'Senden vazgeçtim sen orta sahaya geç' olmaz. Melo göbekte başladı liberoya geçti. 2'liye döndü 3'lüye döndü. Bunun Mourinho'yu şaşırtması çok normal beni de şaşırtıyor. Mancini'yi şaşkınlıkla izliyorum. Kendisi ile oturup bir futbol muhabbeti yapmak istiyorum çünkü bunun bir sebebi olmalı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...