Bu acıya yürek dayanmaz! Babasının gözü önünde tanker ezdi

Bu acıya yürek dayanmaz! Babasının gözü önünde tanker ezdi

YAŞAM Haberleri

2 yaşındaki Çınar, saklambaç oynarken bir tankerin altına saklandı. Tanker hareket ettiğinde ise her şey için artık çok geçti.

Muğla'nın Geriş Köyü'nde, 33 yaşındaki Muslu Bozdağ, yolda giderken tanker şoförü olan arkadaşı Ekrem Bayır ile karşılaştı. Muslu Bozdağ, 2 yaşındaki oğlu Çınar'la birlikte araçtan inip arkadaşı ile sohbete başladı. Onlar konuşurken, Çınar, babasının ellerinden kurtulup saklambaç oynamaya başladı. Yaklaşık 10 dakika süren sohbetin ardından Ekrem Bayır, arkadaşına veda ederek tankerine binip motoru çalıştırdı. Bu sırada baba Muslu Bozdağ, oğlu Çınar'ı aramaya başladı. Aracını hareket ettiren Ekrem Bayır ise, birkaç metre sonra, "Herhalde birşeyin üzerinden geçtim" diyerek durdu. Araçtan inen Bayır ve onun yanına gelen baba, acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Tanker şoförü, tekerlerin arasına saklanan Çınar'ı ezmişti. Baba sinir krizleri geçirirken, yüreğine minik Çınar'ın ölüm acısı oturdu. nbsp;
##tgvideo##

nbsp;Bu acıya yürek dayanmaz! Babasının gözü önünde tanker ezdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...