Galatasaray taraftarları çıldırdı!

Galatasaray taraftarları çıldırdı!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 26.haftasında Galatasaray, Kayserispor'a son dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Galatasaray taraftarı ise isyan bayrağını aştı

Taraftar ilk olarak maçtan önce sessiz protestoda bulundu. Sarı-kırmızılılar, Chelsea maçındaki kötü futbol yüzünden oyuncuları maç öncesi tribünlere çağırmadı. İlk yarıdaki kötü futbol, tribünde yer alan taraftarı ayağa kaldırdı. Takım soyunma odasına giderken, sarı-kırmızılılar oyuncularını ıslıkladı. Esas patlama Kayserispor'un galibiyet golüyle geldi. Maçın uzatma dakikalarında gelen bu gol sonrasında, "Mancini istifa, yönetim istifa, Ünal Aysal istifa" sesleri yükseldi. Galatasaray tribünleri, "Abdurrahim Albayrak" ve "İmparator Fatih Terim" derken, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekâr" diye tempo tuttu.
'Hesap zamanı'
Cim-Bom tribünleri ayrıca, Kayserisporlu futbolcuları da alkışladı. Galatasaraylı taraftar grubu UltrAslan maçtan hemen sonra twitter sayfasından Teknik Direktör Mancini ve yönetimi istifaya çağırdı. Üst üste atılan mesajlarda, "Mancini, yönetim bırakın gidin", "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" ve "Yönetimi, futbolcusu, hocası! Şimdi hesap verme zamanı" ifadeleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...