Nevruz provokatörleri polise saldırdı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Nevruz provokatörleri polise saldırdı - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Nevruz kutlamaları öncesinde eli sopalı bir grup, çevik kuvvet ekibine ve çevredeki araçlara saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri, gruba müdahale etti.

İzmir'in Buca ilçesinde BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılacağı Nevruz kutlamaları öncesinde eli sopalı bir grup, çevik kuvvet ekibine ve çevredeki araçlara saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri, gruba müdahale etti.

İzmir'in Buca ilçesinde BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın katılacağı Nevruz kutlamaları öncesinde gergin anlar yaşandı. Kutlama öncesi BDP ve HDP'li bir grup, Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak alana girmek istedi. Ellerinde sopaların görüldüğü grup, bir anda 50 kişilik çevik kuvvet ekibine saldırdı. Ekipler, gruba müdahale etti.

Öte yandan, kutlamaların yapılacağı Buca Akıncılar Meydanı'na gelen kalabalığın bir anda 515 numaralı belediye otobüsüne taşlı saldırıda bulunduğu iddia edildi. Seyir halinde içinde yolcu bulunan otobüste bazı vatandaşların hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Yolcu otobüsünün şoförü saldırı anını anlatarak, "Çok korktuk. Saldırı bir anda gerçekleşti. Ne olduğunu anlamadık" dedi.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...