Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şükrü Ergün: Drogba önceliğimiz değil

/ Kaynak: İHA
Şükrü Ergün: Drogba önceliğimiz değil

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray basın sözcüsü Şükrü Ergün, Galatasaray'da son yaşanan olaylar ve herkesin merak ettiği konulara açıklık getirdi.

Çarşamba günü Chelsea ile oynanan ve 2-0 kaybedilen maçın ardından iki yönetici arasında medya organlarına da yansıyan bir tartışmanın olduğu ortaya çıkmıştı. Ergün bu konu hakkında fazla konuşmak istemezken böyle şeylerin hoş olmadığını dile getirdi.
Son dönemde Selçuk İnan'ın yaşadığı form düşüklüğü hakkında da görüşlerini dile getiren Ergün Selçuk'a sahip çıktı ve ona destek olunması gerektiğini söyledi. Didier Drogba'nın sözleşme uzatma meselesinin şu an için öncelikleri olmadığını, önlerinde konsantre olmaları gereken çok önemli maçlar olduğunu ifade etti.


"Bu tür şeyler hoş değil"
Galatasaray yöneticileri Adnan Nas ile Mehmet Cibara'nın hem statta hem de uçakta ettiği kavga basına da yansıdı. Ergün bu konu hakkında görüş bildirmesinin çok doğru olmadığını söylerken, "Evet bu tartışma yaşandığında oradaydım ama tabii ki çok hoş bir durum değil" demekle yetindi.


Selçuk-Drogba meselesi!
Ergün Selçuk ile Drogba arasında herhangi bir gerginlik olmadığını bir kez daha dile getirdi. İddiaya göre Selçuk Drogba'nın soyunma odasında düzenlenen doğum günü partisine katılmamıştı.


Ergün Selçuk'un bu partiye katıldığını birinci ağızdan öğrendiğini söylerken, "Hatta bugün bazı gazetelerde Selçuk'un Drogba'ya sarılırken çekilmiş resimleri yayınlandı. Maalesef takımda duraksama olduğu zaman bu tür haberler sentetik olarak üretilmeye başlanıyor. Tabii bunların kim oldukları kimler tarafından üretildikleri herkes tarafından biliniyor. Bu tür haberler takım maalesef takım üzerinde negatif bir etki de oluşturuyor. nbsp;Bu oyuncuların hepsi genç çocuklar. Hepsi psikolojik olarak bundan etkileniyor. Bu tür haberleri yapanlar her zaman için yönetimi karşılarında bulacaklardır. İş artık şirazesinden çıktı" ifadelerini kullanarak bu tür asılsız haberlere asla taviz vermeyeceklerinin sinyalini verdi.


Bu tür şeyler olabilir!
Son dönemde Selçuk İnan'ın yaşadığı form düşüklüğü çoğu futbolsever tarafından da dile getiriliyor. Ergün böyle bir durumun normal olduğunu düşünüyor:


"Selçuk'un form düşüklüğü gizli saklı bir şey değil ki. Selçuk'ta form düşüklüğü var. Ama bu çocuk bu takımı iki sene boyunca sırtında taşıdı. Şampiyonlukların en önemli etkenlerinden biri oldu. Şu anda kaptanlarımızdan bir tanesi. Bir futbolcunun veya bir sporcunun hayatında performans düşüklüğü olamaz mı? Ona destek olmak lazım, üstüne vurmamak lazım."


Drogba meselesi!
Galatasaray'da Didier Drogba'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Yıldız oyuncu istediği takdirde şu anda başka bir kulüple sezon sonu için sözleşme imzalayabiliyor. Özellikle MLS takımları, Roma ve Juventus'un adı son dönemde Drogba ile birlikte anılıyor. Şükrü Ergün Başkan Ünal Aysal ile Drogba arasında bazı görüşmelerin olduğunu fakat Drogba'nın sözleşme uzatma konusunun öncelikleri olmadığını ifade etti: "Sözleşme uzatma konusunda başkan Ünal Aysal yetkili. Başkanla Drogba arasında sözleşme uzatma konusunda bazı görüşmeler olduğunu biliyoruz ama detayı henüz kimseye, basına ya da kamuoyuna duyurulmadı. Önceliklerimizden biri Drogba'nın sözleşmesinin uzatılması değil. Önümüzde çok önemli maçlarımız var, bir hedefimiz var. Tali işlerle uğraşmaktansa esas işimize yoğunlaşmak daha akıllıca diye düşünüyorum."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...