Real Madrid Barcelona! - TÜMAYRINTILAR

Real Madrid Barcelona! - TÜMAYRINTILAR

GÜNDEM Haberleri

Real Madrid Barcelona! Real Madrid Barça maç özeti, golleri, sonucu ve skoru burada. İşte Real Madrid Barcelona özet ve sonucu, önemli anları.

Real Madrid bu gece 22.00'de Bernabeu'da Barcelona'yı ağırlayacak. Karşılaşma NTV Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. Maçın golleri ve özeti burada olacak.
MAÇIN GENİŞ ÖZET VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..
Futbol dünyasının heyecanla izlediği El Clasico'da Real Madrid bu gece TSİ 22.00'de Bernabeu'da Barcelona'yı ağırlayacak. Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin bir kez daha kozlarını paylaşacağı karşılaşmadan lider Real Madrid galip ayrılırsa rakibi ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkaracak. Barcelona ise 3. sıradan takip ettiği rakibini yenerek puan farkını 1'e indirmek istiyor. Karşılaşma lig ikincisi Atletico Madrid için de büyük önem taşıyor. El Clasico beraberlikle sonuçlanırsa ya da Barcelona kazanırsa A.Madrid'e haftayı lider kapatması için 3 puan yetecek. Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico saat 18.00'de Real Betis deplasmanına çıkacak.
SAAT: 22:00 NTV SMART SPOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...