Arena'da istifa sesleri! ultAslan: Hesap verme zamanı

Arena'da istifa sesleri! ultAslan: Hesap verme zamanı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı tribünler uzun süre, "İmparator Fatih Terim" tezahüratı yaparken ultrAslan da istifa tweetleri attı

Galatasaray'da kelimenin tam anlamıyla kriz var. Hafta içindeki Chelsea elenişi ve o maçtaki inanılmaz kötü futbol sonrası zaten camia hayli gerilmişti. Taraftar grupları uyarı açıklaması yapmış, kulüp de bu mesajı aldığını bir bildiriyle duyurmuştu. Ama dünkü Kayseri mağlubiyeti ve şampiyonluk yarışına atılan havlu artık bardağı taşırdı. Chelsea felaketi sebebiyle futbolcuları maç öncesi çağırmayan tribünler son uzatmada yenilen golle adeta çıldırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar önce Teknik Direktör Roberto Mancini'yi, ardından da yönetimi istifaya çağırdı. Maçın bitiş düdüğünün ardından tribünlerden bir süre, "Mancini istifa" sesleri yükseldi. Daha sonra taraftarlar uzun süre, "Yönetim istifa" şeklinde bağırdı. İstifa seslerinin ardından da taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" diye uzun süre tezahüratta bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kayserisporlu futbolcuları ise alkışladı.
ultAslan: Hesap verme zamanı
Galatasaray'ın önemli tribün gruplarından ultrAslan da twitterdaki resmi hesabından, "Mancini-yönetim bırakın gidin", "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" ve "Yönetimi, futbolcusu, hocası! Şimdi hesap verme zamanı" şeklinde tweetler attı. Öte yandan camianın ağır toplarından İnan Kıraç'ın yönetime, "Birbirlerini yiyip kavga edeceklerine kulübü yönetsinler" şeklinde sert çıktığı ifade edildi. Bilindiği gibi Chelsea'den dönüş uçağında Başkan Yardımcısı Adnan Nas ile yöneticilerden Mehmet Cibara futbolcular yüzünden atışmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...