AK Parti Yenikapı Mitingi - GALERİ

/ Kaynak: AA
AK Parti Yenikapı Mitingi - GALERİ

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti, bugün Yenikapı Meydanı'nda yapacağı mitingle gövde gösterisine hazırlanıyor. Mitinge 1 milyondan fazla kişinin katılacağı tahmin ediliyor.

Her yaptığı mitingde yüzbinleri toplayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, geçen hafta İzmir'de, dün de Ankara'da gövde gösterisi yapmıştı. Bugün İstanbul'da yapılacak miting ise hem Ankara hem de İzmir'deki mitingleri gölgede bırakacağa benziyor. nbsp;Bugüne kadar mitinglerini Zeytinburnu'daki Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştiren AK Parti, bugün yapacağı "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı İstanbul mitingi için denize dolgu yapılarak inşa edilen Yenikapı Meydanı'nı seçti. AK Parti'nin İstanbul Mitingi ile Yenikapı'da da ilk kez miting yapılmış olacak.

MİTİNG GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"İSTANBUL'DA BUGÜN TARİHİ FOTOĞRAFA TANIKLIK EDECEĞİZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, "Bu meydan İstanbul'a yeni kazandırıldı. Bunun daha büyüğü Maltepe'de yapılıyor. Henüz açılışı yapılmadı. Buranın da açılışı yapılmadı. Meydanın açılışı mitingle yapılmış olacak. Ayrıca buradaki ilk miting olacak. Tarihi bir gün yaşanacak. 1 milyondan fazla kişinin buraya gelmesini bekliyoruz. Bu anı bir daha yaşama şansı yok. Bu açıdan tarihi bir fotoğrafa tanıklık edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Alanın değişik yerlerine, Mustafa Kemal Atatürk, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 39 ilçe belediye başkan adayının posterleri asıldı.

Ayrıca, alana gelen yollar ve alan AK Parti flamalarıyla donatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...