Başbakan'dan Twitter açıklaması: Kim olursa olsun dinlemiyorum

/ Kaynak: AA
Başbakan'dan Twitter açıklaması: Kim olursa olsun dinlemiyorum

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Erdoğan Ak Parti Kocaeli mitinginde twitter ile ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan, 'Kim olursa olsun dinlemiyorum' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu 'tweet'i biz kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Neymiş, 'özgürlüklere tahammülsüzlükmüş'. Kim olursa olsun dinlemiyorum, dünya karşımıza dikilse ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım" dedi. nbsp;Başbakan Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan'ın konuşmasından ana başlıklar şöyle:"Pensilvanya'daki zat, çiftiğinin yanında bir yer satın aldı, oraya da montaj fabrikasını kurdu. Orada montajlar yapılıyor. Çok kabiliyetli yeğenleri varmış" "Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Ahlakı olmayan bir hareket kazansa bile kaybetmiştir. Bunlar, işte bu Pensilvanya, bu Pensilvanya partileri en başta ahlaktan yoksunlar" Başbakan Erdoğan düşürülen Suriye uçağı için Kocaeli mitinginde açıklama yaptı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bundan sonra tokatımız ağır olacak. Silahlı Kuvvetlerimizi, o şerefli pilotlarımızı tebrik ediyorum. Mesele bu" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...