Yenikapı'da miting alanı dolmaya başladı

Yenikapı'da miting alanı dolmaya başladı

GÜNDEM Haberleri

Ak Parti'nin İstanbul Yenikapı'daki 'Yeniden Milli İrade Mitingi' için bölgede sabah saatlerinde itibaren hareketlilik başladı.

Mitingin başlangıç saati 15:00 olarak duyurulduğu halde sabah saat 09:00'dan itibaren miting alanına girmek isteyen vatandaşlar arama noktalarında kuyrukları oluşturdu. Sahil Kennedy Caddesi trafiğe kapatılırken bölgeye polis ve parti araçları dışında araç alınmadı. Yenikapı miting alanının etrafından çok sayıda seyyar satıcı toplandı. Yiyecek, içecek dışında parti bayrakları, kitaplar, tişörtlerin satışı için tezgahlar oluşturuldu. Ancak Fatih Belediye Zabıtası, seyyar satıcıları bölgeden uzaklaştırdı.
AK PARTİ YENİKAPI MİTİNGİ FOTO GALERİ


Miting alanına yaya olarak gelen vatandaşların yanı sıra araçların bölgeye girişi için Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na bağlı Ginger'li partililer görev yaptı. Toplam 10 Gingerli görevli miting çevresinde görev yaptı.Alana giden yollarda kontrol noktaları oluşturuldu. Miting alanına girenler kontrol noktalarından aranarak içeri alınıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yapması için kurulan dev platformun çevresindeki son düzenlemeler yapılıyor. Partililer, mitinge Marmaray ve belediye otobüslerini kullanarak geliyor. Polis, sahil yoluna polis ve parti araçları dışında araçların girmesine izin vermiyor. Miting alanının hemen girişinde, yiyecekten kitaba satış yapan yüzlerce seyyar satıcı, tezgahları kurup satış yapıyor. Yenikapı'da AK Parti mitingi hazırlıkları devam ediliyor. Gece girenlerin haricinde gelenler saat 11.45 sıralarında alana alınmaya başlandı. Miting alanı hızla dolmaya başladı. Mitinge vatandaşların bazılarını teknelerle geldiği görüldü. Yoğunluk nedeniyle yaya üst geçitleri kilitlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...