Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı Selçuk İnan ayrılıyor mu?

Galatasaraylı Selçuk İnan ayrılıyor mu?

SPOR Haberleri

Galatasaraylı oyuncu Selçuk İnan'ın menajeri aracılığı ile gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü iddia edildi.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan bu sene performans olarak en çok eleştirilen oyuncuların başında geliyor. Galatasaray'a ilk geldiği sezon Melo ile takımın gol yükünü üstlenerek nbsp;25 gol atmışlardı. İkinci sezon yıldız oyuncuların takıma katılmasıyla (Sneijder ve Drogba) biraz daha arka planda kalan Selçuk takım başarılı olduğu için sesini çıkartmadı. Bu sene sadece 1 asist yapan Selçuk en kötü senesini geçirirken, nedenleri daha farklı kutuplaşmalar yüzünden yaşanıyor.


Yabancılar ve Türk oyuncular arasında uçurumlar bulunuyor. Hatta Burak Yılmaz'ın doğum gününe katıldıktan sonra GSTV'yi arayarak "benim görüntülerimi çıkartın" demesi en yakın arkadaşı Selçuk ile arasının bozulmasından korkmasından kaynaklanıyordu.


Yönetim bu konuyu görüştü ve futbolcular uyarıldı, Mancini uyarıldı ve son olarak Kayseri maçında Mancini'nin Selçuk'u fırçalamasından sonra ipler tamamen koptu. Çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılmak istemeyen Selçuk menajeri aracılığı ile gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor. İki seneden beri Şampiyonlar Ligi'nde vitrin yapması özellikle İspanyol kulüplerinin dikkatini çekmişti. Arda gibi Selçuk İnan da takımdan ayrılabilir.


(Futbol Arena)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...