Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partililer Yenikapı'ya denizden akın etti

AK Partililer Yenikapı'ya denizden akın etti

GÜNDEM Haberleri

AK Pari İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı'na deniz yoluyla gelen vatandaşlar da oldu.

AK Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı tamamen doldu. Miting alanında yapılan anonsla katılımcı sayısının 1,5 milyonun üzerinde olduğu duyuruldu. Kentin çeşitli noktalarından toplu ulaşım araçlarıyla miting alanına gelen vatandaşlardan bazıları, yoğunluk nedeniyle miting alanına yürüyerek ulaştı. nbsp;

AK Parti'nin İstanbul mitingine katılmak isteyen vatandaşlar Anadolu yakasından deniz yoluyla Yenikapı'ya geçti. Mitinge katılacaklar için Üsküdar, Beylerbeyi, Paşabahçe, Çengelköy ve Kadıköy'den tekneler kaldırıldı. Miting alanına gelenlerin büyük bir bölümü Marmaray'ı kullanarak ve deniz yoluyla Yenikapı yönünden geldiği için bu bölümde yoğunluk oluştu.
AK Partililer Yenikapı'ya denizden akın etti
- Başbakan Erdoğan, alana helikopterle geldi

Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginin ardından Yenikapı Meydanı'na helikopterle geldi. Helikopter, miting alanın bulunduğu bölgeye inmeden önce, bir süre havada bekledi. Bu sırada partililer büyük coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı selamladı. Erdoğan da helikopterden vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın arama noktalarının açılarak dışarıda kalan vatandaşların alana alınması için talimat verdiği öğrenildi.

Öte yandan miting alanında yapılan anonsla katılımcı sayısının 1,5 milyonun üzerinde olduğu duyuruldu.
AK Partililer Yenikapı'ya denizden akın ettiAK Partililer Yenikapı'ya denizden akın etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...