Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayserispor, Tahkim Kurulu'na başvurdu

Kayserispor, Tahkim Kurulu'na başvurdu

SPOR Haberleri

Kayserispor, PFDK verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Kulüp basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezanın kaldırılması için gerekli başvuruları yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti: "PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Buna göre 27. hafta sahamızda yapacağımız Medical Park Antalyaspor maçı seyircisiz oynanacak. Biz bu cezanın kaldırılması için gerekli itirazlarda bulunduk. Bir an önce bu kararların düzeltilmesini talep ediyoruz. Saha kapatma kararının tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. Artık ligde final haftalarına girdik. Final niteliğindeki Medical Park Antalyaspor maçını taraftarımız önünde oynamak istiyoruz. Umarım ceza kaldırılır."
PFDK'nın 20 Mart tarihli kararında, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Kayserispor-Bursaspor maçında ev sahibi takıma, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 150 bin lira para cezası verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...