Kazlıçeşme karıştı, Nevruz'dan çıkanlar polise saldırdı!

/ Kaynak: İHA
Kazlıçeşme karıştı, Nevruz'dan çıkanlar polise saldırdı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kazlıçeşme'deki Nevruz kutlamalarından çıkan bir grup, sahil yolunda lastik yakıp, polise taşla saldırdı. Önlem alan polis gruba müdahale etmedi.

Kazlıçeşme'de yapılan Nevruz kutlamalarının ardından istenmeyen görüntüler yaşandı. Nevruz kutlamalarından çıkan yüzler maskeli bir grup, Sahil Kennedy Caddesi üzerinde lastik yakıp, bariyer kurdu. Maskeli grup, önlem alan polis ekiplerine taş yağdırdı. Çocuğuyla birlikte arada kalan bir kadın ise koşarak polise sığındı. Polis ekipleri, göstericilerin taşlı saldırılarına rağmen gruba müdahale etmedi. nbsp;Kazlıçeşme'de düzenlenen Nevruz kutlaması sırasında yüksekten düşen bir polis memuru bacağından yaralandı.Yaralı emniyet görevlisine, ilk müdahale çevik kuvvet timinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yapılan Nevruz kutlamaları sırasında bir polis memuru yüksekten düşerek yaralandı. Kutlamalardan dolayı yolların kapalı olması sebebiyle 112 sağlık ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Yaralı bir şekilde yerde bekleyen polise ilk müdahale çevik kuvvet timinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. 112 ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla yaralı emniyet görevlisi ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. nbsp;

Kazlıçeşme karıştı, Nevruz'dan çıkanlar polise saldırdı!

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...