1 odalı evde 7 kişi yaşıyorlar! Ama onların tek isteği...

1 odalı evde 7 kişi yaşıyorlar! Ama onların tek isteği...

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da yaşayan bu ailenin 7 ferdi de Albino. Bu özellikleriyle Guinness rekorlar kitabı'nda kendilerine yer buldular.

Albinoluk 17.000'de 1 görülen bir rahatsızlık. Tüm bireylerin Albino olması Pullan ailesini özel kılıyor...Tek odalı bir evde hep birlikte yaşayan 10 kişilik aile. "Tek dileğimiz güneş altında uzun zaman durabilmek" dedi...Ailenin büyükleri Roseturai ve Mani, "Hindistan'da bir inanışa göre albinoların birbiriyle evlenmesi şans ve zenginlik getirir...Görünüşlerinden dolayı komşuları aileye 'İngilizler' lakabını takmışlar...Albino hastalarının derilerinde melanin pigmenti çok az oluyor. Bu da tenlerinin beyaz görünmesine sebep oluyor... Ayrıca görüşlerinde de problem oluyor. Güneş ışığı da albinoları kötü etkiliyor... Bu sıradışı ailenin yaşamları Hindistan standartlarına göre oldukça sıradan hallerinden hiç de şikayetçi değiller... Aksine, kendilerine gösterilen ilgiden olukça memnunlar. Guinness sayesinde elde ettikleri şöhret Pullan Ailesini mutlu ediyor. Kendilerini hasta değil özel hissettiklerini söylüyorlar.1 odalı evde 7 kişi yaşıyorlar! Ama onların tek isteği...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...