Hastanede korkunç olay, kusmak için çıktığı camdan düşerek öldü

/ Kaynak: İHA
Hastanede korkunç olay, kusmak için çıktığı camdan düşerek öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman'da korkunç olay, tedavi gördüğü hastanede miğdesi bulanınca kusmak için pencereden kafasını çıkartan genç kız dengesini kaybederek öldü.

Batman'da kusma ve mide ağrısı şikayeti ile özel bir hastanede tedavi altına alınan 20 yaşındaki genç kızın, kusmak için kafasını pencereden çıkardığı sırada dengesini kaybederek düştüğü iddia edildi.Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Güzelyurt köyünde mide rahatsızlığı geçiren 20 yaşındaki F.O., Batman'da özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sabah saatlerinde hastaneye yatırılan F.O., akşam saatlerinde fenalaşarak kusma nöbetine girdi. Odanın camına yönelen F.O'nun dengesini kaybedip, camdan düşerek hayatını kaybettiği ileri sürüldü. F.O.'nun yanında bulunan refakatçinin, olay anında lavaboda olduğu, F.O.'nun düşüşüne tanık olduğu belirtildi. F.O.'nun ağabeyi B.O., "Kız kardeşim 2 aydan beri kusma şikayeti ile hastanelere götürüyorduk. Son olarak Batman'da özel bir hastaneye kaldırdık. Doktor sadece ilaç vereceğini söyleyince ben de gözlem altına alınmasını istedim. Kız kardeşimin yatışı yapıldıktan sonra 3. katta tedavi altına alındı. Akşam saatlerinde kusma nöbeti geçirdi, kusmak için pencereden sarkarken dengesini kaybederek düştü. Olayın polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçmesi bizi üzdü. Kardeşimin herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Kız kardeşimin ölümü ile ilgili ihmal olup olmadığını araştıracağız" dedi.Olayla ilgili geniş çapta soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...