Beşiktaş Akhisar maçında 10 dakikada 2 gol - CANLI

Beşiktaş Akhisar maçında 10 dakikada 2 gol - CANLI

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor. Maçın ilk yarı sonucu burada.

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR BELEDİYESPOR: 2-0

STAT: Olimpiyat
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Necip, Pedro Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Holosko, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

AKHİSAR BLD.: Emrah Tuncel, Ahmet, Serkan, Sonko, Güray, Kenan, Emrah Eren, Merter, Sertan, Niasse, Mehmet Akgün
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

Akhisar'ın hedefi ise 2 haftalık aranın ardından tekrar kazanmaya başlamak. Beşiktaş'ın zorlu mücadele öncesinde 3 eksiği bulunuyor. Dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle operasyon geçiren Gökhan Töre, dizindeki sakatlığı süren Tomas Sivok ve adele yırtığı bulunan Ömer Şişmanoğlu, Akhisar mücadelesinde forma giyemiyor.

Akhisar'da ise Bilal, Emin ve Çağdaş yok.

MAÇTAN DAKİKALAR

nbsp;45. Dakika : Hakem Bülent Yıldırım mücadelenin ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve ilk devre ev sahibi Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona eriyor.
45. Dakika : Sağ kanatta topla uygun pozisyonda buluşan Kenan Özer'in etkili ortasını Atiba Hutchinson son anda kornere gönderiyor.
45. Dakika : Oumar Niasse rakibi Necip Uysal'a sert bir faul yapıyor ve hakem Bülent Yıldırım Oumar Niasse'ı uyarıyor.
45. Dakika : Karşılaşmanın ilk devresine oynanmamış süre olarak 5 dakika ekleniyor.
43. Dakika : Rakip yarı alanda topu iyi kontrol edemeyen Mustafa Pektemek rakibi Merter Yüce'ye faul yapıyor.
40. Dakika : Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan Özyakup ortasını penaltı noktası üzerinde bulunan Mustafa Pektemek'e gönderiyor. Topu kontrol etmek isteyen Mustafa Pektemek topu iyi kontrol edemiyor ve kaleci Emrah Tuncel kalesinden çıkıp topu kontrol ediyor.
37. Dakika : Oğuzhan Özyakup'un kullandığı köşe vuruşu hiç bir takım arkadaşına ulaşmıyor.
36. Dakika : Sağ taraftan kazanılan korner atışında Oğuzhan Özyakup'un ortasında savunmadan ileri çıkan Pedro Franco'nun etkili kafa vuruşu savunmada Merter Yüce topu ağlarla buluşmadan kornere doğru uzaklaştırıyor.
35. Dakika : Konuk ekip Akhisar Bld.Spor gole çok yaklaşıyor. Sağ kanatta topla buluşan Ahmet Cebe arka direğe doğru güzel bir orta yapıyor ve müsait pozisyonda Kenan Özer'in yaptığı vuruş direğin bir karış yanından dışarı çıkıyor.
34. Dakika : Mücadele her iki takım oyuncularının sakatlık problemleri nedeni ile sık sık duruyor.
31. Dakika : Sol kanatta topla hızla ilerleyen Ramon Motta'nın pasında ceza sahasında sırtı dönük topla buluşan Oğuzhan Özyakup dönerek vuruşunu yapıyor. Ancak bu etkisiz vuruş doğrudan dışarı çıkıyor.
29. Dakika : Sağ kanattan gelişen Akhisar Bld.Spor atağında Emrah Eren'in yaptığı orta doğrudan dışarı çıkıyor.
26. Dakika : Köşe vuruşu için topun başına Oğuzhan Özyakup geçiyor. Ortasında top hiç bir arkadaşına ulaşmadan doğrudan dışarı çıkıyor.
26. Dakika : Orta alanın ortasında topla buluşan Olcay Şahan savunma arkasına koşu yapan arkadaşı Filip Holosko'ya güzel bir pas atıyor. Kaleci Emrah Tuncel ile karşı karşıya kalan Filip Holosko'nun güzel vuruşunu kaleci Emrah Tuncel parmaklarının ucuyla kornere çeliyor.
25. Dakika : Güray Vural savunma arkasına iyi bir koşu yapan Ahmet Cebe'ye ara pasını gönderiyor fakat Ahmet Cebe için ofsayt bayrağı kalkıyor.
24. Dakika : Sağ taç çizgisine yakın bir bölgeden Necip Uysal'ın yapmış olduğu etkili ortayı savunmada Ibrahima Sonko kafayla uzaklaştırıyor.
22. Dakika : Bu dakikalarda yapılan fauller nedeni ile oyun sık sık duruyor. Serkan Yalçın, orta alana yakın bir bölgede Oğuzhan Özyakup'a faul yapıyor.
21. Dakika : Hava topu mücadelesinde Oumar Niasse, Veli Kavlak'a faul yapıyor.
17. Dakika : Sağ kanattan hızla atağa çıkan Beşiktaşta Olcay Şahan pasını Filip Holosko'ya veriyor ancak Filip Holosko için bir kez daha ofsayt bayrağı kalkıyor.
16. Dakika : Savunma arkasına koşu yapan Filip Holosko'yu iyi gören Ramon Motta pasını Filip Holosko'ya doğru aktarıyor fakat Filip Holosko için ofsayt bayrağı kalkıyor.
16. Dakika : Mücadele yaklaşık 4 dakika kadar durduktan sonra kaldığı yerden devam ediyor.
13. Dakika : Bu dakikalarda Mustafa Pektemek'in sakatlığı nedeni ile oyun durmuş durumda.
11. Dakika : Ibrahima Sonko hava topu mücadelesinde Mustafa Pektemek'e faul yapıyor ve Mustafa Pektemek sakatlık geçiriyor.
8. Dakika : Ramon Motta golün asistini yapan isim oluyor.
8. Dakika : GOOLLL !! Beşiktaş Mustafa Pektemek'in attığı gol ile mücadelede iki farklı üstünlüğü yakalıyor. Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında sol çaprazda topla buluşan Ramon Motta ortasını altı pas içersinde bulunan Mustafa Pektemek'e yapıyor. İyi yükselen Mustafa Pektemek şık kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturuyor.
4. Dakika : Mücadeleye önde baskı ve presle başlayan ev sahibi Beşiktaşta Veli Kavlak rakibi Oumar Niasse'a faul yapıyor.
2. Dakika : GOOLLL !! Ev sahibi Beşiktaş Veli Kavlak'ın uzak mesafeden attığı gol ile mücadelede öne geçiyor. Savunmadan hızlı atağa çıkmak isteyen konuk ekip Akhisar Bld.Spor'da Emrah Eren pas hatası yapıyor ve araya giren Veli Kavlak uzak mesefeden güzel vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.
1. Dakika : Maçın ilk dakikasında rakip yarı alanda Kenan Özer rakibi Ramon Motta'ya faul yapyor.
Maç Öncesi : Hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle mücadele konuk ekip Akhisar Bld.Spor'lu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
Maç Öncesi : Her iki ekip sahadaki yerlerini aldı ve mücadele hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle birazdan başlayacak.
Maç Öncesi : Ev sahibi Beşiktaş bu önemli mücadeleden galibiyetle ayrılması durumunda maç fazlasıyla 2 puan üzerinde bulunan Galatasaray'ı geride bırakarak 2. sıraya yükselecek.
Maç Öncesi : Konuk ekip Akhisar Belediyesporda ise sakatlıkları bulunan Bilal Kısa ve Emin Aladağ'ın yanı sıra sarı kart cezalısı olan Çağdaş Atan bu önemli mücadelede forma giyemeyecekler.
Maç Öncesi : Ev sahibi Beşiktaşda sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Tomas Sivok bu önemli mücadelede forma giyemeyecekler. Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Fernandes'in durumu maç saatinde belli olacak.
Maç Öncesi : Ev sahibi Beşiktaş evinde oynadığı son 3 mücadelede 2 galibiyet 1 beraberlik alırken konuk ekip Akhisar Belediyespor deplasmanda oynadığı son 3 mücadelede 1 beraberlik, 1 galibiyet, birde mağlubiyet aldı.
Maç Öncesi : İki ekip arasında şu ana kadar oynanan 3 mücadelede ev sahibi Beşiktaş ve konuk ekip Akhisar Belediyespor'un 1 galibiyeti, 1 mağlubiyeti ve birde beraberliği bulunuyor. Ev sahibi Beşiktaş'ın attığı 10 gole konuk ekip Akhisar Belediyespor 8 gol ile karşılık verdi.
Maç Öncesi : Geride bıraktığımız 25 hafta sonunda ev sahibi Beşiktaş topladığı 47 puan ile 3. sırada bulunurken konuk ekip Akhisar Belediyespor ise topladığı 36 puan ile ligde 9. sırada yer alıyor.
Maç Öncesi : İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
Maç Öncesi : Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geliyor.

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR

STAT:Olimpiyat
HAKEM:Bülent Yıldırım

SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Necip, Pedro Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Holosko, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

AKHİSAR BLD.: Emrah Tuncel, Ahmet, Serkan, Sonko, Güray, Kenan, Emrah Eren, Merter, Sertan, Niasse, Mehmet Akgün
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...