Engin Altan Düzyatan'ın bu görüntüsü çok konuşuldu!

Engin Altan Düzyatan'ın bu görüntüsü çok konuşuldu!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan nişanlısı Neslişah Alkoçlar'a böyle evlenmek teklifi etti... Alkoçlar bu mutlu anı Instagram hesabından paylaştı

Engin Altan Düzyatan, sevgilisi Neslişah Alkoçlar'a, önünde diz çökerek evlenme teklif etti. Bir arkadaşları o anın fotoğrafını Instagram'da paylaştı, altına da 'Evet dedi' yazdı. İkili ağustosta dünya evine girecek.

İKİNCİ NİŞAN TÖRENİ

Sırılsıklam aşık! Engin Altan Düzyatan, geçen ay İzmir'de aile arasında nişanlandığı Neslişah Alkoçlar'la, bu kez arkadaşlarının da katıldığı bir törenle ikinci kez yüzük taktı.


BEYOĞLU'NDAKİ EVDE

Ünlü oyuncu; Düzyatan Ailesi ile Alkoçlar Ailesi'nin de hazır bulunduğu töreni, Beyoğlu'ndaki evinde düzenledi. Romantik anlara sahne olan geceye Düzyatan'ın diz çökmesi damga vurdu.


ALKIŞLAR SUSMADI

Düzyatan, nişanlısına evlilik teklifinde bulundu, aldığı "Evet" yanıtı alkışlarla karşılandı. Çift, daha sonra mutluluk pozları verdi. Sevgililer, tüm gece tebrikleri kabul etti.


İŞTE O FOTOĞRAF

Engin Altan Düzyatan'ın bu görüntüsü çok konuşuldu!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...