Bursaspor'da ayrılık! Daum gitti Avcı geliyor

Bursaspor'da ayrılık! Daum gitti Avcı geliyor

SPOR Haberleri

Bursa'da alınan kötü sonuçların ardından Daum'la yollar ayrıldı. Abdullah Avcı bugün masaya oturacak

Süper Lig'de kriz yaşayan ve son olarak sahasında kümede kalma savaşı veren Torku Konyaspor'a mağlup olan Bursaspor yeni bir döneme giriyor. Yeşil-beyazlıların Alman çalıştırıcısı Christoph Daum, dün Başkan Erkan Körüstan'la özel olarak görüşerek artık çalışmak istemediğini söyledi. Tecrübeli teknik adamın bu isteğine Başkan Körüstan, "Seninle çalışmaya devam etmek istiyoruz. Sonuna kadar arkandayız" cevabını verdi. Ancak Daum'un ısrar etmesi üzerine pes eden Körüstan bir açıklama yaparak Daum'la yolların ayrılacağını duyurdu. A Milli Takım'ın eski çalıştırıcısı Abdullah Avcı ile temasa geçtiklerini belirten Körüstan, "Abdullah hocayı Bursa'ya davet ettik. Kendisi yarın (bugün) Bursa'ya gelecek. Büyük ihtimalle anlaşma sağlayacağız" dedi. Yarın G.Saray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında yardımcı antrenör İrfan Buz'un takımı sahaya çıkaracağı öğrenildi.

G.Saray hazırlıkları
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası`nın yarı finalinde yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı. nbsp;Özlüce Tesisleri`ndeki antrenmanda Torku Konyaspor maçında ilk 11`de forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaparken diğer futbolcular, pas çalışmasının ardından ayak tenisi oynadı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...