Bursaspor'da Abdullah Avcı dönemi!

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da Abdullah Avcı dönemi!

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'da Abdullah Avcı, Galatasaray maçından sonra göreve başlayacağı öğrenildi

Bursaspor'da görevine son verilen Christoph Daum'un yerine salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçında takımın başında Yardımcı Antrenör İrfan Buz olacak. Yeşil-beyazlı yönetimin anlaştığı Abdullah Avcı ise Galatasaray maçından sonra sözleşme imzalayacak. Daum ise Alman basınına verdiği röportajda yolların ayrılmadığını öne sürdü. nbsp;
nbsp;Bursaspor yönetimi Daum'un biletini dün kesti. Daum'un ardından Bursasporlu futbolcuları yarınki Galatasaray ile kupa maçına Yardımcı Antrenör İrfan Buz hazırlayacak. Öte yandan Abdullah Avcı'nın ise Çarşamba günü Bursasporlu kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor. nbsp; Daum Alman basınına verdiği röportajda takımın başında olduğunu öne sürerek, "Kulüp beni kovmak istemiyor. 2015 yılına kadar sözleşmem var. Şu an için teknik arkadaşlarla karar vermedik. Ne zaman her konuda hem fikir oluruz, o zaman anlaşmış sayılırız" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...