Aziz Yıldırım: Bu işin şakası yok

Aziz Yıldırım: Bu işin şakası yok

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım, G.Antep maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda konuştu.

Gaziantepspor maçı öncesi oyuncuları ile bir araya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Ayağınıza gelen bu fırsatı tepmeyin" dedi. Bu sezonun önemini bir kez daha hatırlatan ve camianın şampiyonluk beklediğini tekrarlayan Yıldırım, Gaziantepspor sınavının önemine değindi ve "Ciddi oynayın. Puan farkı açıldı diye konsantrasyonunuzu kaybetmeyin. Bu işin şakası yok" ifadelerini kullandı. Başkan ayrıca son dönemde arka arkaya alınan sonuçlardan ve ortaya konan mücadeleden dolayı da memnun olduğunu belirtip takımı kutladı.
"KAZANIRSAK BİTER"
Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal'a göre bugünkü Gaziantep mücadelesi şampiyonluk maçı anlamına geliyor. Galatasaray'ın Kayserispor'a kaybetmesiyle birlikte rakibi ile puan farkını 11'e çıkarma şansını elinde bulunduran sarı-lacivertliler bu haftayı üç puanla kapatırsa önemli bir avantajı elde edecek. Yanal ve ekibinin kazanmaları halinde önlerinde bulunan iki derbinin fazla bir öneminin kalmayacağı görüşünde birleştiği öğrenildi. Bu yüzden oyuncuları ile bir toplantı yapan Ersun Yanal, son haftalarda ciddi bir çıkış yakalayan Gaziantepspor karşısında herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı, "Bu deplasmanda hata istemiyorum. Kazanalım, önümüzü açalım" uyarısında bulundu.


MİLLİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...