50 Cent'in sevgilisi Kibariye'yi dinlemeye geldi!

50 Cent'in sevgilisi Kibariye'yi dinlemeye geldi!

MAGAZİN Haberleri

Kibariye önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne alarak sevenlerine eğlenceli bir gece yaşattı. Kibariye'yi dinlemeye gelen bir sürpriz isim vardı

Sahne öncesi kuliste gazetecilerle buluşan Kibariye yeni albümünün satışlarından çok memnun olduğunu belirterek, "Önemli olan para. Mühim olan sağlık. Allah neşemi almasın, ben hiçbir şeyi takmam" dedi. Kibariye, "Kendinizi güzel buluyor musunuz?" sorusuna, "Allah beni güzel yaratmış be! Güzel gacıyım tabii. Botoksuz, kontörsüz güzel kadınım" dedi. Gelenler arasında Amerikalı rapçi 50 Cent'in sevgilisi Amerikalı model Daphne Joy da vardı. Bir reklam çekimi için İstanbul'da bulunan Daphne Joy gazetecilere Türk şarkıcılarını hiç tanımadığını söyleyerek, "Ancak Türk kültürü ve müziği ilgimi çekiyor. Bu akşam dinlediğim Hasan Yıldırım'ı çok beğendim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...