Deniz Atalay: 'Zirveye konacağız'

Deniz Atalay: 'Zirveye konacağız'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, "Yönetim de futbolcular da şampiyonluğa inanıyor" dedi.

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Akhisar'ı farklı yenen futbolcularını kutlarken, "İyi mücadele oldu. İkinciliğimiz hayırlı olsun. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağız. En azından artık pozisyon vermiyoruz" dedi. Atalay, şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, "Gerek yönetim, gerekse de oyuncularımız buna inanıyor. Mücadelemiz ligin zirvesine konmak için. Hocamızın performansı da çok iyi. Şu an için kendisiyle alakalı bir problemimiz yok. Birçok maçta deplasmanda oynuyoruz. Burası (olimpiyat) da bizim için deplasman. Bu stat bırakın oyuncuyu, maçı izleyen için bile problem. Maalesef burası böyle. Beşiktaş'ın verdiği mücadelenin dünyada eşi benzeri yok" şeklinde konuştu. nbsp;
Olimpiyat'ta gole kapalı
Beşiktaş, Süper Lig'de Olimpiyat'ta oynadığı son 4 maçta, misafir ekiplere gol şansı tanımadı. Bu karşılaşmalarda, Eskişehirspor'u 1-0 ve Akhisar Belediyespor'u da 3-0 mağlup eden Kara Kartal, Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor maçlarından da 0-0 beraberliklerle ayrıldı. Ligde yaptığı son 7 maçta sadece 3 gol yiyen ve bunları da penaltıdan kalesinde gören siyah-beyazlı ekip, başarılı savunmasıyla dikkati çekmeye devam ediyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...