Biyonik Pektemek! Kanlar içinde kaldı ısrarla devam etti...

Biyonik Pektemek! Kanlar içinde kaldı ısrarla devam etti...

SPOR Haberleri

İlk yarıda Sonko'nun kafa darbesiyle başı kanlar içinde kalan Beşiktaşlı Mustafa Pektemek ısrarla maça devam etti.

Kafası üç defa bandaja alındı, yüzüne top geldi, dört defa forma değiştirdi, Bilic'in 'Seni oyundan alayım' teklifini geri çevirdi. Beşiktaş'ın geçen hafta Çaykur Rizespor ile yaptığı maçta 2 golle sezonun ilk gollerine imza atan Mustafa Pektemek, Akhisar Belediyespor karşısında da ağları havalandırdı. Siyah-beyazlı ekibin hocası Slaven Bilic, Pektemek için hafta içinde, "İlk on birde oynayınca daha faydalı oluyor" demişti. Pektemek dünkü futbolu ve skora katkısıyla hocasını mahcup etmedi. Ancak 8. dakikada golünü atan Mustafa Pektemek'in üç dakika sonra Sonko'nun kafa darbesiyle başı kanlar içinde kaldı. Yere yığılan ve 5 dakika süreyle tedavi görüp kafası kalın bir bandaja alınan futbolcunun forması da kana bulandı. Yürek burkan manzara sonrası tedavisi biten futbolcu kalkarak büyük bir fedakârlıkla oyuna devam etti. Bilic'in bu haldeyken kenarda ısınan Almeida'yı oyuna almayıp Pektemek'in oynamak isteğine izin vermesi şaşkınlık doğurdu. İlerleyen dakikalardaki bir pozisyonda da yüzüne top gelen Pektemek'in başına daha sonra ikinci defa bandaj yapıldı. Futbolcu bu bandaj sonrası da maça devam ederken devre arasında da tedavi edilip kafası bir defa daha yeni bandaja sarılarak ikinci yarıda sahadaki yerini gecikmeli aldı. Beşiktaş ikinci yarının başında bir süre 10 kişi oynadı. nbsp;
Cenk Gönen unutulmadı
Pektemek kana bulandığı için 4 defa da forma değiştirdi. İkinci yarıda 4. defa müdahale edilen futbolcu doktorların uyarısıyla Bilic tarafından nihayet kenara alınarak yerine Almeida oyuna sürüldü. Bilic'in devre arasında Pektemek'i oyundan almak istediği ancak futbolcunun ısrar ederek sahaya döndüğü öğrenildi. Hatırlanacağı gibi G.Saray maçında da kaleci Cenk Gönen aldığı darbeyle saha içinde bilincini kaybetmiş ve oyuncu değiştirme hakkı bittiği için maçı tamamlamıştı. Dün böyle bir mecburiyet olmadığı halde Pektemek'in her ne kadar kendi istese de uzun süre oyunda tutulması futbolcu sağlığı düşünüldüğünde hayretle karşılandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...