Başbakan Erdoğan'ın önünü kesti, bakın ne istedi - İZLE

/ Kaynak: DHA
Başbakan Erdoğan'ın önünü kesti, bakın ne istedi - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Yenikapı mitingi sonrası evine dönen Başbakan Erdoğan'ın önünü kesen Turgay Hazar adlı bir genç, Erdoğan'dan ilginç bir istekte bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın, helikopter piste ineceği sırada camdan aşağıda bekleyen inşaat işçilerine ve bir grup vatandaşa el salladığı görüldü. Erdoğan, helikopterin kapısı açıldıktan sonra, torununa montunu giydirdi ve helikopterden indirdi. Erdoğan Ailesi, kendilerini bekleyen makam aracına binerek Üsküdar Kısıklı'daki evlerine hareket etti.

BAŞBAKAN'DAN İLGİNÇ İSTEK

Başbakan Erdoğan, Kısıklı'daki evine gireceği sırada, evin önünde bekleyen kalabalığı görerek makam aracından indi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, makam aracına doğru yöneldiği sırada, grubun içinden çıkan Turgay Hazar adlı bir genç, Erdoğan'dan bir isteği olduğunu söyledi. Hazar, 2 yıl önce dini nikah kıydırdığını, ancak aralarında "kültür farkı" olduğu gerekçesiyle kızın ailesinin evliliklerine karşı çıktığını ve bundan dolayı genç kızla arasının bozulduğunu belirtti. Hazar, kayınpederinin Başbakan'a hayran olduğunu belirterek, Erdoğan'dan ikna etmesi için kayınpederini aramasını ya da görüşmesini istedi.

Başbakan da, korumalarına talimat vererek, Turgay Hazar'ın telefonunu not etmelerini istedi. Hazar'ın Sultangazi Belediyesi'nde memur olarak çalıştığı öğrenildi.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...