Orman: Hakem hatalarını nedeniyle 8'den fazla puan kaybettik

Orman: Hakem hatalarını nedeniyle 8'den fazla puan kaybettik

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan çarpıcı açıklamalar: Hakem hatalarını nedeniyle 8'in üzerinde puan kaybettik. Artık önümüze bakacağız.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların dün Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup etmesinin ardından çapıcı açıklamalarda bulundu. Orman: Hakem hatalarını nedeniyle 8'in üzerinde puan kaybettik. 350 global şirketin CEO'sunun katıldığı Gala 2014 Konferansı'nın onur konuğu olan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, açılış konuşmasını yaptı. Konferansın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Orman, dün 3-0 kazanılan Akhisar Belediyespor maçını değerlendirerek, "İlk defa rahat bir maç izledim. Goller erken geldi. Beşiktaş zor günlerden geldi. Statsız buralardayız. Akhisar Belediyespor maçından sonra kaybettiğimiz puanlara ve saçma sapan hakem hatalarıyla verdiğimiz puanlara üzüldüm. Bizim bundan daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı. Hakem hatalarını nedeniyle 8'in üzerinde puan kaybettik. Artık önümüze bakacağız. Beşiktaş, ligi şampiyon olarak bitirmek için elinden gelen gayreti gösterecek" dedi.Basın mensuplarının siyah-beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek ile ilgili soruları üzerine Orman, "Mustafa hakkı ile oynadı ve şerefi ile de gol attı. Çok düzgün ve karakterli bir çocuktur. Beşiktaş'a transferinden sonra çok talihsizlik nbsp;yaşadı. Sakatlıklar Mustafa'nın peşini bırakmadı. Beşiktaş onun elini hiç bırakmadı. O da formasını yeniden kaptı. Artık kaptırmamasını istiyorum" şeklinde cevap verdi.Orman, Pedro Franco'yu ilk yarıda transfer ettiklerinde çok tepki aldıklarını hatırlatarak, "Halbuki izlenerek, beğenilerek alınan ve Beşiktaş'ın çok yararlanacağı bir oyuncu olduğunu belirtmiştik. Biz o rotada gidiyoruz. Bizim gördüklerimizi, yapmak istediklerimizi insanların sonradan algılamasını normal görüyorum. Biz ilk önce doğrusunu yapalım, insanlar da zaman içinde anlarlar" diye konuştu. nbsp;

Stadın yapımı
Vodafone Arena'nın yapımı konusunda açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı kulübün başkanı, stadın yapımını kulüp olarak kendilerinin gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Stat yapımını herhangi bir inşaat şirketine vermediklerini ve ekip olarak kendilerinin yaptığını kaydeden Orman, "İnşaatı biz yapıyoruz ve biz yönetiyoruz. Hızlı ve ucuz bir şekilde bitirmeliyiz. Bunun yanında kaliteli bir stat olmalı. Bir şirkete versek maliyet iki katına çıkar. Burası sadece futbol stadı olmayacak, moda ve konser merkezi olacak. İnsanlara sürekli hizmet verecek."
Gün geçtikçe daha da büyüdüklerini anlatan Fikret Orman, "Sponsorlara güven verdikçe büyümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sponsorları yatırım için nasıl ikna ettikleri yönündeki soruyu ise başkan Orman, "Beşiktaş öncelikle çok önemli bir marka. Biz iki tarafın da kar etmesini istiyoruz. Vodafone dünya çapında iş yapıyor. Biz onlara Türkiye'de avantaj sağlayabileceklerini gösterdik. Onlar için de güzel yatırım olduğu için kabul ettiler. Altı ay sonra çok iyi iş yaptıklarını gördüler. Bu sadece bizim çıkarımıza olmuyor, onların da çıkarına oluyor" diye yanıtladı.
Sıkıntıları aşmak için Beşiktaş'taki anlayışı değiştirdiklerini vurgulayan başkan Orman, "Kötü günleri bir daha yaşamak istemiyoruz. Ama bazı yıldızlarla da görüşmeye devam ediyoruz. 20 milyon taraftarımız var. Başka takımı tuttuğu halde ikinci takımı olarak gören 50 milyon insan var" ifadelerini kullandı.
Eski başkan Yıldırım Demirören'e olan borç konusunu nasıl çözdükleri yönündeki soru üzerine Fikret Orman, " El sıkıştık ve aramızda halletmeye çalıştık. Diyalog ile çözmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...