Burak Özçivit'e olan benzerliği, şöhret kapısını açtı!

/ Kaynak: İHA
Burak Özçivit'e olan benzerliği, şöhret kapısını açtı!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Kanal D'nin Çalıkuşu dizisinde, Burak Özçivit'in canlandırdığı Kâmran karakterinin gençlik dönemini oynayan Batuhan Sert, Televizyondizisi'ne konuştu.

Verdiği röportajda, "elemeleri geçmemde Burak Özçivit'e olan benzerliğimin etkisi oldu tabi" diyen Sert, ilk oyunculuk deneyimini nasıl kazandığı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. "Ajansım olan Mandalina Casting tarafından yönlendirildiğim, "Çalıkuşu" dizisi deneme çekimlerine katılarak ve elemeleri geçerek diziye dahil oldum. Elemeleri geçmeme Burak Özçivit'e olan benzerliğiminde etkisi oldu tabi :) Setin ilk günü oldukça heyecanlıydım. Sonuçta ilk projem olduğu için, ama her geçen gün daha çok alıştım" diye konuştu.
Sette çok güzel bir ortamın olduğuna değinen Batuhan Sert, herkes ile iyi anlaştığını belirtti. "Burak Özcivit'in gençliğini oynamak kesinlikle onur verici bir duygu. Sonuçta kendini kanıtlamış mükemmel bir insan" ifadelerini kullanan Batuhan Sert, dizinin iki başrol oyuncusunu şu sözlerle övdü: "Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, tek kelimeyle tarif edilemeyecek kadar mükemmel insanlar gerçekten."

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...