Fikret Orman, 'İlk defa rahat bir maç izledim'

/ Kaynak: AA
Fikret Orman, 'İlk defa rahat bir maç izledim'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşısında ilk kez rahat bir maç izlediğini söyledi.

Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen "Global 2014" konferansına katılan ve daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, "Goller erken geldiği için ilk defa rahat bir maç izledim" dedi.Beşiktaş'ın zor günlerden bugünlere geldiğini vurgulayan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Stat olmadan buralardayız. Dün maçtan çıkınca, kaybettiğimiz puanlara, saçma sapan hakem hatalarından giden puanlara üzüldüm. Daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı. Hakem hatalarıyla 8 puanın üzerinde kaybımız oldu. Artık önümüze bakacağız. Camia olarak ligi şampiyon olarak bitirmek için tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

- "Mustafa'nın artık formasını kaptırmamasını istiyorum"

Fikret Orman, son iki haftada başarılı performans sergileyen Mustafa Pektemek'e de her zaman destek verdiklerini dile getirdi.
Ana felsefelerinin "Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanmak" olduğunu vurgulayan başkan Orman, şunları söyledi:
"Mustafa şerefiyle oynadı ve hakkıyla da bir gol attı. İyi karakterli bir çocuk. Beşiktaş'a transfer olduğu dönemden itibaren bakacak olursak, çok talihsizlikler yaşadı. Sakatlıklar yaşadı ve üzüldü. Ama Beşiktaş hiçbir zaman onun elini bırakmadı, yanında oldu. Formasını kaptı. Artık kimseye kaptırmamasını istiyorum."

- Pedro Franco'nun performansı

Başkan Orman, Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco'nun performansının da kendilerini sevindirdiğini ifade etti.
Franco'nun transferi nedeniyle eleştirildiklerini hatırlatan Fikret Orman, "Transfer ettiğimiz için bin tane laf söylendi. Halbuki izlenerek ve beğenilerek alınmış bir oyuncu. Uzun zaman yararlanacağımız bir isim. Bizim gördüklerimizi ve istediklerimizi insanların sonradan algılamasını normal buluyorum. Biz ilk önce doğrusunu yapalım, insanlar zamanla algılar" ifadelerini kullandı.
Katıldığı konferansta yeni bir sponsorluk anlaşmasının çıkıp çıkmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, şöyle konuştu:
"Beşiktaş önemli bir marka. Türkiye'nin en önemli markası. Dünyanın çeşitli yerlerinden gelmiş 400'e yakın üst yöneticinin toplantısı oldu. Toplantıda kulübümüzden bahsettik. Hoş anı oldu. Ülkelerine gittiklerinde kulübümüz hakkında iyi izlenimleri olacaktır. İşimizin bir parçası da bu. Beşiktaş, imajı düzgün olduğu ve marka değerini yüksek tuttuğu sürece sponsor bulur."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...