Pencereden atlayan öğrenciyi son anda yakaladı! - İZLE

/ Kaynak: DHA
Pencereden atlayan öğrenciyi son anda yakaladı! - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde mezun olan lise öğrencisi bir kız kendisini 4'üncü kattan atmak isterken, öğretmenler tarafından son anda kurtuldu

Olay, saat 11.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi'nde bulunanMustafa Kemal Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. N.A. adlı genç kız, geçen yıl mezun olduğu liseye geldikten sonra 4'üncü kata çıktı. Burada bir süre dolaştıktan sonra koridordaki pencereye çıkan ve atlamak istediğini söyleyen N.A.'yı gören öğrenciler durumu öğretmenlere bildirdi. Pencerenin yanına gelen müdür yardımcısı Turgay Tunç, ikna etmeye çalıştığı sırada kendisini boşluğa bırakan N.A.'yı kolundan tuttu. Müdür yardımcısı Tunç, daha sonra yanına gelen öğretmenlerin de yardımıyla genç kızı çekerek pencereden içeri aldı. Öğrencilerin şaşkın ve korku dolu bakışlarla izlediği olay, bu sırada bahçede bulunan bazı öğrenciler tarafından da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Aşağı düşmekten son anda kurtarılan N.A. okul yöneticilerinin çağırdığı polisler tarafından hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Polis, daha sonra genç kız ile ailesini ifadesine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...