Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi hedefi yükseltti! Amaç: La Liga kralı olmak

Messi hedefi yükseltti! Amaç: La Liga kralı olmak

SPOR Haberleri

Hedef La liga. Henüz 26 yaşında birçok zor rekoru kırarak dünya futbol tarihindeki yerini şimdiden alan Lionel Messi, yeni bir rekorun daha eşiğinde.

La Liga'ya adını altın harflerle kazıyan Arjantinli yıldız, daha şimdiden ulaştığı gol sayılarıyla kendini büyülerken, bu sezon sonunda da başka bir alanda İspanya futboluna adını yazdırmaya çalışacak.

Barcelona kulübü tarihinin gelmiş geçmiş en skorer ismi unvanını elinde bulunduran Tangocu, La Liga tarihinin de gelmiş geçmiş en golcü ismi olma yolunda hızla ilerliyor.

Athletic Bilbao'nun efsane ismi Telmo Zarra, 15 yılda kaydettiği 251 golle bu alanda zirvede bulunurken, Messi'nin ise 236 golü bulunuyor.

Son olarak Real Madrid maçında hat-trick yapan Messi, daha önce vatandaşı Alfredo Di Stefano'yu ve Raul'ü geride bıraktıktan sonra şimdi de bir diğer Real Madrid efsanesi Hugo Sanchez'i geçti.

GOAL.COM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...