Yeditepe Üniversitesi'nde seçim gerginliği

/ Kaynak: İHA
Yeditepe Üniversitesi'nde seçim gerginliği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yeditepe Üniversitesi'nin girişine kurulan AK Parti karavanının kaldırılmasını isteyen öğrenciler, partililer ile tartıştı. Polis, olaya müdahale etti.

Yaklaşan seçimler öncesinde AK Parti, Ataşehir'de bulunan Yeditepe Üniversitesi'nin girişinin karşısına mobil seçim karavanı yerleştirildi. Seçim çalışmaları için yerleştirilen mobil karavan bazı öğrencileri rahatsız etti. Okuldan çıkan bir grup öğrenci, seçim karavanından rahatsız olduklarını belirterek kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine partililerle öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Olayların büyümemesi için üniversiteye çevik kuvvet polisleri çağrıldı. Polis, adeta üniversitelerle partililer arasında etten duvar ördü. Slogan atan öğrenciler, seçim karavanı kaldırılana kadar eylemlerinin süreceğini belirtti. Üniversite önünde gerginlik devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...