70 bin avroluk saat bakın nereden çıktı

/ Kaynak: DHA
70 bin avroluk saat bakın nereden çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Diakhate'nin eşinin çalınan 70 bin avroluk saati, çöp konteynırında bulunarak teslim edildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, nbsp;18.03.2014 günü saat 12.00 sıralarında İlimiz Melikgazi Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarında Kayseri Erciyesspor takımındaki futbolcu P.M.D'ye (Pape Malickou Diakhate) ait ikamette meydana gelen hırsızlık olayında eşi S.F.C ye ait çalınan 70 bin avro değerinde kenarları elmas ve pırlanta işlemeli kol saat ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar ve araştırmalar neticesinde hırsızlık olayının, aynı gün müştekinin ikametine perde takmak için gelen S.H isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiştir'' denildi. Açıklamada, S.H isimli şahsın aynı gün görevli ekipler tarafından yakalandığı, şahıs ile yapılan görüşmede saati kendisinin çaldığını ve daha sonra saati Eşref Bitlis Bulvarı üzerinde bulunan bir çöp konteynerine attığını söylediği bildirildi. Şüpheli şahıstan alınan bu bilgi üzerine, çöp konteynırlarının Belediye görevlilerince toplanabileceği düşünülerek bölgeye yakın ekiplere telsizle anons edilerek Eşref Bitlis Bulvarı üzerinde bulunan çöp konteynırlarının Belediye görevlilerince toplanılmaması bildirildi. Açıklamada, ''Şüpheli şahıs refakate alınarak ivedilikle göstermiş olduğu yere intikal edildiğinde belediye görevlilerinin çöp konteynırlarını çöp kamyonuna almaya hazırlandıkları görülmesi üzerine görevliler uyarılarak çöplerin boşaltılmaması sağlanmış, şüphelinin gösterdiği çöp konteynırı yere dökülmek suretiyle kontrol edildiğinde müştekiye ait 70 bin avro değerinde kenarları elmas ve pırlanta işlemeli kol saati çöpler arasında bulunmuştur'' ifadelerine yer verildi. nbsp;Açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin duyarlı titiz ve seri bir şekilde olayı değerlendirerek kısa süre içerisinde olaya müdahale ederek müştekinin mağduriyetini giderdikleri, olayın şüphelisi S.H isimli şahsın ise yaşının küçük olması nedeniyle adli tahkikat yapılması için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...