Lazio'da kriz! Taraftarlar Mayıs'a kadar yok

Lazio'da kriz! Taraftarlar Mayıs'a kadar yok

SPOR Haberleri

İtalya Serie A takımlarından Lazio'nun taraftar grupları, Mayıs ayına kadar maçlara gitmeme kararı aldı.

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da taraftarlar ve yönetim arasındaki gerginlik bir türlü bitmek bilmiyor. Yönetimin sezon başında verdiği transfer sözlerini tutmaması nedeniyle başkan Claudio Lotito'ya kızgın olan Lazio taraftarı, uzun süredir maçlarda protestolar gerçekleştiriyordu. Son olarak artık protesto pankartlarının içeriye alınmamasıyla gerginlik daha da tırmanırken başta Lazio'nun önde gelent taraftar gruplarından Irriducibili olmak üzere birçok mavi beyazlı taraftar Mayıs ayına kadar maçlara gitmeme kararı aldı.
Lazio Başkanı Lotito'nun "Kadro şampiyonluk için yeterli" sözlerinin ardından başlayan gerilim taraftarların maçlara gelmeyi bırakmasına kadar büyüdü. Lazio'nun ilk lik şampiyonluğunun Mayıs ayında kutlanacak olması nedeniyle taraftarlar bu tarihle birlikte yeniden tribünlere döneceklerini açıkladı. Lazio takımı sezon başında Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ı transfer etmek istemiş ancak son anda vazgeçerek oyuncunun pahalı olduğunu bahane etmişti. Lazio yönetiminin özellikle bu transferden başarısızlıkla ayrılması taraftarın da sabrını taşıran gerekçelerden biri oldu. İtalya Serie A'da lider Juventus'un 35 puan gerisinde bulunan Lazio, 7. sırada yer alıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...