Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Charlize Theron aldatıldı!

Charlize Theron aldatıldı!

MAGAZİN Haberleri

'Asla evlenmem' diyen ancak Sean Penn ile tanıştıktan sonra evlilik kararı alan Charlize Theron iddialara göre erkek arkadaşı tarafından aldatıldı.

Bir süredir tüm davetlere birlikte katılan ve objektiflere her fırsatta mutluluk pozları veren Penn- Theron çiftinin bu yaz evleneceği iddia ediliyordu. Ancak 53 yaşındaki aktörün önceki gün Paris'te genç oyuncu Adele Exarchopoulos'la birlikte görüntülenmesi ortalığı karıştırdı. 'Mavi En Sıcak Renktir' filmiyle Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü rol arkadaşı Lea Seydoux'la paylaşan 20 yaşındaki Exarchopoulos, filmin başarısıyla kısa sürede şöhret olmuş ve Hollywood'un dikkatini çekmişti. İkilinin Paris'te yediği romantik öğlen yemeğinin ardından çekilen fotoğrafları çapkınlığıyla tanınan Penn'in sevgilisi Theron'u aldattığı şeklinde yorumlandı. AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...