HTC'de Sızıntı Var

HTC'de Sızıntı Var

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, yeni nesil One modeline ait yatırım kotasını yüksek tuttu! 3 kameralı HTC One modelinin teknik detayları haberimizde!

Akıllı cihaz pazarının lider markalarından biri olan HTC, sızıntılarla yeniden teknoloji gündemine bomba gibi düştü. Daha önce kasa tasarımına ait sızıntı görselleri sizlerle paylaştığımız ve önümüzdeki haftalarda resmi tanıtımının gerçekleştirileceği öne sürülen 2014 model HTC One'ın şimdi de teknik özellikleri sızdı. M8 kod adıyla çıkması beklenen yeni nesil HTC One modelinin 3 kameralı yeni görselleri ve teknik özellikleri, Çinli Tenaa tarafından paylaşıldı. 5 inç büyüklüğündeki 1080p ekran teknolojisine, Snapdragon 801 işlemciye ve 3 adet kameraya sahip yeni nesil akıllı modelde çift LED flaş da bulunuyor. Dikkat çeken en önemli özelliklerden ilki ise arka tarafta 2 adet kameraya yer verilmiş olması. 2 Adet 16 Megapiksel çözünürlüğündeki arka kameraya sahip "M8" modelinin önünde 5 Megapiksellik bir kameranın bulunacağı öne sürülüyor. HTC One'da rastladığımız Ultrapiksel Kamera'nın geliştirilerek cihazın ön yüzüne yerleştirileceği iddiaları da Tenaa tarafından doğrulanan sızıntılar arasındaki yerini alıyor.


MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...