Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da sıcak gelişme

Bursaspor'da sıcak gelişme

SPOR Haberleri

Ayrılması gündemde olan Daum yerine takımı, yardımcı antrenör Buz çalıştırdı.

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takımdan ayrılması gündemde olan teknik direktör Christoph Daum yerine takımı, yardımcı antrenör İrfan Buz çalıştırdı. Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümünü saha kenarından Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, İkinci Başkan Rıdvan Şen ve İcra Kurulu Üyesi Ali Ay da izledi. Bursaspor'dan ayrılması gündemde olan teknik direktör Christoph Daum yerine takımı, yardımcı antrenör İrfan Buz, çalıştırdı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas-pres şut çalışması yaptı. Bursaspor kafilesi, yemeğin ardından yarınki Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti.
Yeşil-beyazlı takımın 19 kişilik kafilesinde şu isimler yer aldı:
Frey, Harun Tekin, Okan Kocuk, İbrahim Öztürk, Ethem Ercan Pülgir, Civelli, Taiwo, Şener Özbayraklı, Basser, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz, Belluschi, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Ferhat Kiraz, Sestak, Oğuz Han Aynaoğlu, Batuhan Altıntaş


TRTHABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...