Gaziantepspor - Fenerbahçe: 0-3 (Tamamı)

Gaziantepspor - Fenerbahçe: 0-3 (Tamamı)

SPOR Haberleri

Gaziantepspor Fenerbahçe! İşte Gaz iantep Fenerb ahçe maçı sonucu, özet ve golleri. İşte an be an maçın dakikaları ve geniş özeti.

Sarı lacivertliler nefes kesti Gaziantepspor Fenerbahçe! İşte Gaziantepspor Fenerbahçe maçı sonucu, özet ve golleri. İşte an be an Gaziantepspor Fenerbahçe geniş özeti. Gaziantepspor Fenerbahçe özeti. Fenerbahçe'nin bu haftaki rakipleri Anadolu takımları. Dün Fenerbahçe Basketbol takımının Torku Konya Selçuk Üniversitesi ile karşılaşması vardı ve Fenerbahçe Torku Konya'yı rahat geçmişti. Bu akşam da Fenerbahçe'nin futboldaki rakibi Gaziantepspor. Fenerbahçe bu maçta bakalım nasıl bir sonuç alacak. İşte her iki haberimiz;
GAZİANTEP FENERBAHÇE MAÇI GENİŞ ÖZET VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..
BASKETBOL TAKIMI
Fenerbahçe Konya'da rahat kazandı.
Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni 80-55 yendi..
Torku Konya Selçuk Üniversitesi: 55 - Fenerbahçe Ülker: 80
Salon: Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs
Hakemler: Zafer Yılmaz, Ersan Ergüler, Erman Erdemli
Torku Konya Selçuk Üniversitesi: Derrick Low 7, Delininkaitis 8, Cem Coşkun 10, nbsp; Burak Selen 2, Williams 5, Yunus Akçay 10, Fatih Solak 5, Gillenwater 8, Murat Yolcu, Eren Özteke
Fenerbahçe Ülker: McCalebb 12, Melih Mahmutoğlu 2, İzzet Türkyılmaz 10, Zoric 10, Preldzic 8, Jackson 6, Ömer Onan 8, Oğuz Savaş 6, Bogdanovic 18, Berk Uğurlu
1. periyot: 16-18
Devre: 22-39
3. periyot: 39-54
Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçilirken, Torku Konya Selçuk Üniversitesi; Williams, Cem ve Gillenwater'ın sayılarıyla 5. dakikayı 9-8 önde bitirdi. Bu dakikadan sonra Bogdanovic, Preldzic, Zoric ve Oğuz ile sayılar bulan Fenerbahçe Ülker ilk periyotu 18-16 önde geçti.
İkinci yarıya etkili başlayan sarı-lacivertliler sayı farkını açmaya başladı. Ömer, İzzet, Oğuz ve Zoric'in sayılarıyla 17. dakikada farkı 9 sayıya (20-29) çıkaran konuk ekip, defansta da katı savunmasını sürdürdü. Periyodun sonuna kadar etkili oyunun sürdüren Fenerbahçe Ülker periyodu 39-22 önde tamamladı. 6 sayı üretebilen ev sahibi ekibin basketleri ise Delininkaitis, Cem ve Gillanwater'dan geldi.
Üçüncü periyoda Burak ve Delininkaitis'in sayılarıyla etkili başlayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi rakibine pota altında sert savunma uyguladı. Üçüncü periyodun ilk 6 dakikasında 13 sayı atan Konya ekibi, rakibi Fenerbahçe Ülker'e 6 sayı imkanı tanıdı. Fenerbahçe Ülker'in sayıları McCalebb'ten geldi. Bu dakikadan sonra hücumlardan sayı üretmeye başlayan sarı-lacivertliler 3. periyotu 15 sayı fark ile (39-54) önde bitirdi.
Final periyoduna Cem'in sayısıyla başlayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, etkili olmaya çalışsa da Fenerbahçe Ülker'den Bogdanovic basketlerine engel olamadı. 35. dakikaya sayı farkını 22'ye çıkaran sarı-lacivertliler, ev sahibi karşısında rahat bir oyun sergiledi. Jackson, İzzet, Bogdanovic ve Zoric'in sayılarıyla farkı 25 sayıya çıkaran (80-55) Fenerbahçe Ülker, maçı bu skorla kazandı.
GAZİANTEP FENERBAHÇE MAÇI
Lider Fenerbahçe, Antep engelini Emenike ve Sow'la aştı, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 3-0 galip ayrıldı.

Maça hızlı başlamak isteyen Gaziantepspor erken bir gol arasa da F.Bahçe savunmasını geçmeyi başaramadı. 10. dakikada sazı eline alan Emenike, iki rakibini geçerek zor pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 34'ü gösterirken bu kez Binya'nın hatasını affetmeyen Emenike, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

2. yarıya 2 değişiklikle başlayan Sergen Yalçın'ın öğrencileri, ilk yarıya oranla daha etkili gözükse de, F.Bahçe yıldız ayaklarıyla gole daha çok yaklaşan taraf oldu.

Dakikalar 76'yı gösterirken sahneye çıkan Sow, çok şık bir vuruşla farkı 3'e çıkardı. Öte yandan Senegalli golcü, 6 haftalık gol orucunu da böylece bozmuş oldu. Bu arada 87. dakikada Binya 2. sarı kartı görünce Gaziantepspor maçı 10 kişi tamamladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma F.Bahçe'nin 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sonuçla 57 puana yükselen Fenerbahçe, bir maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakibi Beşiktaş'ın 7, Galatasaray'ın 8 puan önünde liderliğini sürdürdü.

GAZİANTEPSPOR: 0 - 3 :FENERBAHÇE

STAT: Kamil Ocak
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Halis Özkahya

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol Can, Stankevicius, Ekrem Dağ, Orhan Gülle, Binya, Traore, Birol Hikmet, Mustafa, Serdar, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Meireles, Mehmet, Emre, Kuyt, Sow, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Dk. 10 ve Dk. 34 Emenike, Dk. 76 Sow

KIRMIZI KART: Dk. 87 Binya (Gaziantepspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...