Başbakan Erdoğan: Twitter linkleri hala kaldırmıyor

Başbakan Erdoğan: Twitter linkleri hala kaldırmıyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, Ankara Keçiören'de düzenlediği gece mitinginde halka seslendi.

İşte Başbakan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Uyardığımız halde, halde Twitter merkezi hala yasak getirmiyor. Böyle bir olaya, yola gelene kadar ben 'hayır' dedim. Siz ne diyorsunuz? Mesele bitmiştir. Benim için kararı veren yer burası, millet. Televizyonlara çıkıyorlar, birkaç milletle birlikte yaşamayan, milletin dilini konuşmayan kişiler çıkıyorlar, 'AK Parti, Erdoğan prestij kaybediyor' diyorlar. Bzim prestijimiz ne sizin ne Avrupalının nezdinde, ne şunun, ne bunun nezdinde. Biz halkın ve hakkın nezdindeki prestijimize bakıyoruz.

BUNLARI SAVUNMAK SİZE Mİ KALDI?

- Twitter'ın savunmasını yapmak köşe yazarlarına mı kaldı ya hale bak. Bu ülkenin milletine, devletine karşı, bu ülkenin başbakanına 'Başçalan' diyen ahlaksızlara karşı, bunları savunmak size mi kaldı? Benim bakanıma kalkacak 'hırsız' diyecek, başkana 'hırsız' diyecek bunu savunmak ona mı kaldı? Buyurun sandığa giriyoruz"

İDAM KARARINA TEPKİ

- Mısır'daki idam kararlarına ilişkin, "Tam 529 idam kararı. Ey Batı, neredesin? Sesin niye çıkmıyor? Hani Avrupa Birliğinde idam kalkmıştı, niye sesiniz çıkmıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...