Chelsea Arsenal maçındaki skandal kırmızı kart iptal edildi...

Chelsea Arsenal maçındaki skandal kırmızı kart iptal edildi...

SPOR Haberleri

Chelsea - Arsenal'i maçında Hazard'ın vuruşunu çizgiden eliyle çıkaran Oxlade-Chamberlain'in yerine Gibbs'e kırmızı kart gösterilen pozisyon iptal edildi.

Chelsea'nin Arsenal'i 6-0 yendiği maçta hakemin yanlış oyuncuya kırmızı kart göstermesine karşı Arsenal'in itirazı kabul edildi. Premier Lig 31. hafta karşılaşmasında Chelsea'nin evinde Arsenal'i ağırladığı maçın 31. dakikasında Hazard'ın vuruşunu kale çizgisinde eliyle çıkaran Oxlade-Chamberlain'in yerine Gibbs'e kırmızı kart gösterilen pozisyon hakkında tartışmalara son kararı İngiltere Futbol Federasyonu koydu.
Pazartesi akşamı toplanan Disiplin Kurulu, ilk olarak Gibbs'in kırmızı kart cezasının kaldırılmasına karar verdi. Ardından Chamberlain'in cezalandırılması için görüş bildiren kurul, duruşmalı şekilde gerçekleştirilen toplantıda Arsenal'in bunun bir hakem hatası olduğunu savundu. Sonuç olarak Arsenal'in iki oyuncusu da ceza almaktan kurtuldu.
Olay maçın hakemi Andre Marriner'a ise herhangi bir yaptırım uygulanmadı, tecrübeli hakem bu hafta oynanacak Southampton - Newcastle United maçını yönetecek.
Arsenal ve Chelsea arasında Stamford Bridge'de oynanan maçın 15. dakikasında Chamberlain topa eliyle müdahale ettiği için penaltıya sebebiyet verirken hakem kırmızı kartı Gibbs'e göstermişti. (sporx)
:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...