Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Florya'ya damga vuran sözler! Koyunlara...

Florya'ya damga vuran sözler! Koyunlara...

SPOR Haberleri

Başkan Ünal Aysal'dan olağanüstü bir uygulama...

Üst üste kötü sonuçlar alan Galatasaray'da başkan Aysal, bugün Florya Metin Oktay Tesislerinde yönetim kurulu toplantısı yapılmasına karar verdi.

Galatasaray'da bugün 16:00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan Olağanüstü Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi. Başkan Aysal ve yönetim, teknik direktör Mancini ve futbolculara moral vermeye çalıştı.

Galatasaray'da kritik toplantının ardından, Başkan Aysal antrenmandan önce soyunma odasında futbolcularla bir araya geldi ve onlara destek olmak için burada olduklarını söyledi.

Başkan Aysal'ın futbolculara yaptığı konuşma şöyle:

"Biz buraya Florya'ya hesap sormak için değil, 25 milyon taraftarın size olan güvenini iletmek için geldik. Son zamanlardaki yayınların amacı, bana, hocamıza ve size yönelik eleştiriler getirmek değil. Asıl amaç malesef içini karıştırmaktır. Büyük camialar büyüklüklerini asıl zor günlerinde gösterirler. Hepimiz aynı gemideyiz, zor günleri birlikte aşacağız. Maç kaybedebilirsiniz ama cesaretinizi asla kaybetmeyin. Ben burada aslanlar görüyorum, koyunlara pabuç bırakmayın." ifadelerini kullandı."

Antrenmanı izlediler

Öte yandan başta Başkan Aysal olmak üzere yöneticiler, teknik kadro ve oyunculara başarılar diledikten sonra bir süre antrenmanı izledi.

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...