Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf: 'Namussuz siyaseti getirelim' İZLE

Kılıçdaroğlu'ndan yeni gaf: 'Namussuz siyaseti getirelim' İZLE

GÜNDEM Haberleri

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düzenlediği Kırıkkale mitinginde yine söylediklerinin kurbanı oldu ve yeni bir gafa imza attı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı okunun böğrüne mührünüzü basın. Kul hakkı yiyenlerden hesap soralım. Namussuz siyaseti getirelim" ifadelerini kullandı. Buradan Isparta'ya geçen CHP lideri, 17 Aralık'ta yapılan operasyonu paralel devletin yürütmediğini belirterek, "Ben maliyeciyim, nasıl para götürüldüğünü iyi bilirim" dedi. Kılıçdaroğlu daha önce de Elazığ Kovancılar ilçesinde yaptığı mitinginde, partililere seslenirken Kovancılar diyeceğine Karakoçan demişti.
Kılıçdaroğlu bu kez açık hesabı göremedi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kırıkkale mitinginde Belediyenin hesaplarının kapalı olduğu, görülmediğini söyledi ancak dediğinin tam aksi çıktı. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğl'nun Kırıkkale'de yaptığı mitingde yine bir gafa ve yanlışa imza attığı ortaya çıktı. Kırıkkale Belediyesi'nin şeffaf değil dediği hesaplar belediyenin internet sitesinde yer aldı. Kılıçdaroğlu'nun her mitinginde söylediği ve Başbakan Erdoğan'ın da destek verdiği "Yalancıdan Başbakan olmaz" sözü akıllara geldi.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...