Fenerbahçe kararını verdi kale Mert Günok'un!

Fenerbahçe kararını verdi kale Mert Günok'un!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe taraftarı, Gaziantepspor'a karşı gösterdiği performanstan sonra takımın as kalecisinin Mert Günok olmasını istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gaziantepspor deplasmanında 3-0 kazanan Fenerbahçe'de, Volkan Demirel'in sakatlığında eldivenleri devralan Mert Günok, yaptığı 2 kritik kurtarışla hem takımının rahat galibiyetine önemli katkı sağladı hem de taraftarın güvenini topladı.Fenerbahçe taraftarının internetteki buluşma noktalarından olan SuperFB.com 'da yapılan ankette, taraftarın Mert'e olan güveni de netleşti. Ankette taraftarlara; "Takımımızın gelecek vaad eden yetenekli kalecisi Mert Günok'a, Ersun Yanal tarafından daha fazla süre verilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu soruldu. Ankete 11.561 Fenerbahçe taraftarı katıldı.Fenerbahçe taraftarı, "Artık Volkan'ın yerine geçmeli" şıkkını yüzde 79.9 oranla 9234 oy atarak isteğini belirtmiş oldu. "Henüz genç, tecrübe edinmesi lazım" diyen taraftarlar ise yüzde 20.1'e tekabül eden 2327 oy ile azınlıkta kaldı.Sezon başında da Volkan Demirel'in cezası nedeniyle kaleyi koruyan Mert, Süper Kupa'daki performansıyla takdir topladıktan sonra ilk 2 haftada 2 penaltı çıkartmıştı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...