Topbaş balkondan konuştu: Okmeydanı'nın bütün tapuları tamam

Topbaş balkondan konuştu: Okmeydanı'nın bütün tapuları tamam

GÜNDEM Haberleri

Başkan Topbaş, 'Okmeydanı sakinlerinin tapularının tamamını veriyoruz. Bundan sonra sıra yerinde dönüşüme gelecek' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, Beyoğlu'nda konuk olduğu bir vatandaşın evinin balkonundan halka seslendi. Topbaş, Okmeydanı'nın tapusunun verilmesi için yetkiyi Beyoğlu Belediye Başkanlığına verdiğini söyledi. Kimsenin yerinden yurdundan edilmeden tapuların gayet güzel dağıtıldığını aktaran Topbaş, "Sıra yerinde dönüşüme geldi. Elinize benim imzamla sahte tebligatlar gönderip burayı boşaltın diyebilirler. Hiçbir şekilde böyle bir tebligatımız yok. Yönetici olarak kimsenin boynunu bükmez, kimseye gözyaşı döktürmeyiz. Böyle bir karar başkan olarak asla imza atmam. Biz hizmet için varız. Söz adam olanı bağlar. Eğri dalın gölgesi eğri olur. Bizim gölgemiz eğri düşmez. Ahmet Misbah Demircan kardeşimizle bizi 3. defa görevlendirirseniz Beyoğlu ve İstanbul'un yarıları çok daha farklı olacak" dedi. Okmeydanı'nda çıkan olaylar sırasında hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu'nun Fetihtepe Mahallesi'ne de yakın olan Topbaş'ın konuşması sırasında vatandaşlar, Burakcan'ın fotoğraflarının bulunduğu afişler taşıdı. Konuşması "Burakcan ölmedi kalbimizde yaşıyor" sloganları ile kesilen Topbaş "Geleceğimizi karartmak isteyenler bir yavrumuzu Burakcan'ı şehit ettiler. Ocaklara acı düşmesin" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...