Roberto Mancini: Milan'ı çalıştırabilirim

Roberto Mancini: Milan'ı çalıştırabilirim

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası Roberto Mancini: 'Inter'e geri dönüşüm zor. Bu bana bağlı değil ama Milan'da tabi ki görev alabilirim' dedi.

Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye'de kendisi için her şeyin yolunda olduğunu belirterek, gelecekte bir gün Milan'ı çalıştırıp, çalıştırmayacağı sorusuna, "Hayat bu ne olacağı belli olmaz" cevabını verdi.
İtalyan Fox Sports kanalına konuşan Mancini, eski takımı Inter'in yeniden çalıştırmasını düşük ihtimal gördüğünü ifade ederek, "Inter'e geri dönüşüm zor. Yeni başkan Thorir de her şeyi değiştiriyor" diye konuştu. Serie A'da kötü bir sezon geçiren Inter'in ezeli rakibi Milan'ı çalıştırıp, çalıştırmayacağı sorusuna da deneyimli teknik adam, "Ben ve kırmızı-siyahlılar mı neden olmasın? Ben antrenörlük yapıyorum ve her şey olabilir. Bu sadece bana bağlı değil" yanıtını verdi.
Yeni bir kültür tanıyorum
G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Türkiye'de yeni bir kültür tanıdığını söyledi. İtalyan teknik adam, "Olumlu bir deneyim yaşıyorum burada. Türkiye'de yabancı oyuncu konusunda bir sınır var. Bu da aynı şekilde teknik bakımdan gelişimi zor hale getiriyor. İstanbul'un 3 takımı çok kuvvetli ve aralarında büyük rekabet var" diye konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...