Galatasaray'da ipler koptu! Drogba ve Selçuk birbirine girdi

Galatasaray'da ipler koptu! Drogba ve Selçuk birbirine girdi

SPOR Haberleri

İlk Chelsea maçı öncesi Drogba ve Selçuk İnan pas alıp verme konusunda sert şekilde tartıştı.

İki yıldız arasında Florya'da liderlik savaşı yaşandığı, bu durumun da yerli-yabancı gruplaşmasına yol açtığı öğrenildi.
Galatasaray'la sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Didier Drogba'nın 26 Şubat'ta Arena'da oynanan ilk Chelsea maçı öncesinde, kaptan Selçuk İnan'la pas alıp verme konusunda sert bir tartışmaya girerken, gerginlik Florya'da huzuru kaçırdı.
Gemileri yaktı!
Drogba'nın bu kavganın ardından Chelsea maçında da Mancini tarafından oyundan alınınca, kesin olarak ayrılık kararına vardığı bildirildi. Florya'ya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; iki oyuncu arasındaki bu büyük tartışma, aslında geçen yıldan bu yana süregelen bir sürtüşmenin birikimi...
İki yıldız arasında bir süredir Florya'da büyük bir güç ve liderlik savaşının yaşandığını, bunun da yerli ve yabancılar arasında gruplaşmalara yol açtığı ifade edildi.
Gökhan, Melo'ya çıkışmıştı!
Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Zan ile Melo kavgasının da bunun yansıması olduğu bildirildi. Zan, Melo'ya "Biz size saygı duyuyoruz, siz de bize duyacaksınız" diye bağırmıştı. Takımda Sneijder-Drogba ile Selçuk ve Burak'ın başını çektikleri iki grup arasında bölünmeler yaşandığı arada kalan oyuncuların da bundan şikayetçi olduğu kaydedildi.
Ancak Mancini'nin özellikle yabancılara verdiği imtiyazlar sebebiyle kimsenin sesini çıkaramadığı ifade ediliyor. Drogba ve Selçuk geçen sezon özellikle frikik atışları konusunda anlaşmazlığa düşmüştü.
HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...