Bade İşçil yerine Adriana Lima!

Bade İşçil yerine Adriana Lima!

MAGAZİN Haberleri

Bir aylık hamile olan Bade İşçil'in sözleşmesinin olduğu bir ürünün reklamlarında rol alamayacınca firma alternatif isim olarak Adriana Lima ile anlaştı.

İşadamı Malkoç Süalp'le Mayıs ayında evlenen Bade İşçil, bir aylık hamile. Bade'nin çevresi tarafından sevinçle karşılanan bu haber; oyuncuyu reklam yüzü olarak seçip uzun vadeli bir çalışma takvimi oluşturan firmayı ise güç durumda bıraktı.


YANIT OLUMLU nbsp;
İkinci reklam filmini çekmeye hazırlanan firma, bu gelişme üzerine İşçil ile anlaşmayı feshetti. Yeni arayışlara yönelen şirket; Bade yerine, ünlü manken Adriana Lima'ya teklif götürdü. Brezilyalı manken, yapılan ilk görüşmelerde firmaya olumlu yanıt verdi.


BADE'YE SIKI HALEF nbsp;
Bade İşçil'le anlaşmasını fesheden kozmetik şirketi; daha önce defalarca ülkemize gelen, hatta reklamlarda oynayan Adriana Lima ismi üzerinde karar kıldı. SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...