Orman: Bir de stadımız olsaydı

Orman: Bir de stadımız olsaydı

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, 'Stadımız olmadan buradayız, bir de stadımız olsa neler yapardık' ifadesini kullandı.

Akhisarspor karşısında alınan 3 puanla sıralamada ikinci basamağa yükselen Beşiktaş'ta yüzler gülerken, Başkan Fikret Orman hakemlere veryansın etti. 'Global 2014' konferansına katılan Orman, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş'ın bu sezon hakem hataları yüzünden en az 8 puan kaybettiğini ifade eden Başkan Orman, "Bu sezon yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Akhisar maçından sonra kaybettiğimiz puanlara ve saçma sapan hakem hataları yüzünden verdiğimiz puanlara çok üzüldüm. Bizim buralardan daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı" diye konuştu. "Akhisar karşısında ilk defa rahat bir maç izledim diyen Orman, yakaladıkları başarıyla ilgili olarak da, "Stadımız olmadan buralardayız. Bir de stadımız olsa ne durumda olurduk" dedi. nbsp;
Mustafa'nın elinden tuttuk nbsp;
Sezonu şampiyon tamamlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Orman, Akhisar maçında takımın ikinci golünü atan Mustafa Pektemek'in şanssız dönemini geride bıraktığını söyleyerek, "Mustafa çok karakterli bir çocuk. Çok şanssızlıklar, sakatlıklar yaşadı ama Beşiktaş kulübü onun elini bırakmadı. O da formasını kaptı. Artık formasını kaptırmamasını istiyorum" şeklinde konuştu. Pedro Franco'nun durumundan da çok memnun olduğunu söyleyen Orman, Kolombiyalı oyuncudan uzun süre yararlanacaklarını ifade ederek "Keşke ilk devre oynamış olsaydı" dedi. Daha önceki yönetimlerin yıldız isimler yüzünden kulübü batırdıklarını vurgulayan Fikret Orman, kendi dönemlerinde buna izin vermeyeceklerini sözlerine ekledi. Futbol takımındaki herkesin kulübü çok sevdiğinin altını çizen Orman, Sivok ve Holosko'nun kesinlikle Beşiktaş'ı bırakmayacaklarını söylediklerini belirtti.
HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...