Survivor 2014 'te Samanta Mendes elendi

Survivor 2014 'te Samanta Mendes elendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Gönüllüler yarışmasında elenen isim Samanta Mendes oldu. Gönüllüler takımı 7 kişiye düştü. Mendes nasıl oylamaya kaldı? Son gelişmeler

Geçen hafta ünlüler tarafından Eda Özerkan elenmişti. bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takım arkadaşlarından gitmesini istediği isimleri yazdı. Sandıktan Müge ve Samanta çıktı ve oylama ikisi arasında yapılacaktı. Bireysel dokunulmazlık oyunununda birinci gelen Yiğit bu hafta elenmemeyi garantiledi. Halk oylamasında da birinci gelen Yiğit adadan gitmesini istediği bir ismi açıkladı. Yiğit Turabı'nın gitmesini istiyorum deyince oylamaya Turabı, Samanta ve Müge kaldı. Halk oylamasında en az oyu alan Samanta adaya veda etti






SAMANTA MENDES KİMDİR?
1/1/1986 doğumlu Gana kökenli 28 yaşındaki Samanta Mendes, 16 yaşında katıldığı bir güzellik yarışmasında 1. olup kazanarak ünlendi. Güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Samanta Mendes, aynı zamanda TIP öğrencisidir. Boyu : 1,73 olmakla birlikte 53 kilodur. Aynı zamanda İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Kriolca olmak üzere 6 dil bilmektedir. Samanta Mendes'i TV8'de ekrana gelen Şakada Şuka programından tanıyoruz. Siyahi güzel bozuk Türkçe'siyle sunduğu Şakada Şuka programıyla tanındı.






DAHA ÖNCE EKREM TORAMAN ELENMİŞTİ
Ekrem Toraman, 1985 yılında dünyaya gelmiştir. Eskişehir doğumlu olan yarışmacı hakkında henüz yeterli bilgi bulunamıyor. Yarışmacı hakkında edindiğimiz yeni bilgileri güncel olarak bu yazının devamında sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz yıllarda Mustafa Topaloğlu'nun takındığı filozof tavrını takınmasını beklediğimiz Ekrem Toraman adanın beyni olacak gibi gözüküyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...