Yılmaz Vural'dan Fikret Orman'a İbrahim Toraman çağrısı

Yılmaz Vural'dan Fikret Orman'a İbrahim Toraman çağrısı

SPOR Haberleri

Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve Beşiktaş'ın kadro dışı kalan futbolcusu İbrahim Toraman, yemekte bir süre sohbet etti.

Yılmaz Vural, "İbrahim'e lütfen Beşiktaş'a geri dön, tekrar bu takımın kaptanı olarak futbol hayatını burada bitir dedim. Fikret Orman'a da seslenmek istiyorum. İbrahim'in hizmetlerini unutmasın lütfen" dedi. nbsp;Elit Ajans Genel Müdürü Nedim Delibaş'ın organizasyon komitesi başkanlığını yaptığı 1. Mersin Altın Palmiye Ödülleri töreninde bir araya gelen Yılmaz Vural ve İbrahim Toraman, yemekte bir süre sohbet etti. İbrahim Toraman'ın kadro dışında olması akıllara transfer konuşmasını getirdi. Yemekten sonra İbrahim Toraman ile arasında geçen konuşmadan bahseden Yılmaz Vural, "İbrahim dedim lütfen Beşiktaş'a geri dön. Bak seneye stadyumda bitiyor. Tekrar bu takımın kaptanı olarak futbol hayatını burada bitir. Buradan Fikret Orman'a da sesleniyor. İbrahim'in hizmetlerini unutmasın lütfen. Transfer konuşması değil, onun nerede olması gerektiği konusunda benim bir ağabeyi olarak tavsiyem oldu. Oda çok istiyor bunun böyle olmasını" diye konuştu. nbsp;İbrahim Toraman ise böyle bir konuşmanın Vural ile aralarında geçtiğini doğrularken, "Hocama çok teşekkür ediyorum" dedi. nbsp;Şimdiki yaşantısıyla ilgili de konuşan Toraman, "10 yıldır Beşiktaş kulübündeyim. Her zaman çok faal ve güzel bir şekilde geçiyordu. İlk defa böyle bir ara oldu. Kendime daha fazla zaman ayırıyorum. Yapmadığım işleri yapıyorum. Daha çok kitap okuyorum. Sosyal aktivitelere katılıyorum. Kendimize zaman ayırıyoruz. Kendimize eleştirimizi yapıyoruz. Ama bunun yanında futbolu özlüyoruz" şeklinde konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...